Vad söker våra kunder?

Uppdragen hos våra kunder kan se ut på flera olika sätt och vis. Några av de tjänster som brukar ha extra hög efterfrågan hittar du på denna sida.

img

Webbsidor

Är du extra duktig på att bygga hemsidor? Då är detta ett av de områden som vi har behov inom. Flera av våra kunder efterfrågar en snygg hemsida med bra SEO-rankning. Ett av de huvudsakliga verktygen som efterfrågas är hemsidor som byggs i WordPress, detta så att kunden kan få kontroll över innehållet på sin sida.

img

Appar

Vi söker också experter på att utveckla appar. Flera av våra uppdrag handlar om apputvcekling, både inom B2C- och B2B-applikationer. Är du skicklig på att bygga appar till iOS och/eller Android kan du skicka din ansökan redan idag!

img

Betalsystem

Flera av våra kunder har en webbutik och behöver koppla ett betalsystem till denna. Är du duktig inom utveckling som är relaterad till internethandel, både när det kommer till backend, frontend, fullstack, och olika betalsystem så behöver du inte tveka innan du hör av dig!

img

Rådgivning

Vi kan också förse dig med rådgivning när det kommer till karriärsfrågor inom IT. Tveka därför inte på att höra av dig till oss om det är något du vill fråga oss om. Vi har ett brett kontaktnätverk och omfattande kunskap och hjälper dig gärna på rätt väg!