Laboris Tech AB

Välkommen till Laboris Tech AB! Vi är en rekryteringsbyrå som strävar efter att skapa ultima matchningar mellan företag och IT-utvecklare. Under våra år som aktiva har vi matchat utvecklare inom alla områden med både små startups och etablerade storföretag. Vi hjälper framför allt seniora utvecklare att hitta sina drömjobb och vi lägger stor vikt vid att uppdraget ska vara passande när det kommer till allt från arbetstider och lön, till arbetsuppgifter och programmerarspråk. Vill du veta mer om oss som företag eller påbörja din ansökningsprocess kan du höra av dig till oss redan idag. Vi nås både via telefon och genom kontaktformuläret och svarar alltid inom kort varsel. Ta kontakt med oss idag för att ta första steget mot ditt drömjobb!

Vi är baserade i Stockholm

Vi på Laboris Tech AB är baserade i Stockholm. Vi sammankopplar dock programmerare med företag över hela Sverige, både för jobb på plats och på distans.

Vi är måna om goda arbetsvillkor

Vi är ett företag som bryr oss om dig som anställd genom att tillhandahålla goda arbetsvillkor. Det ser vi bland annat till att göra när det kommer till allt från lön och flexibilitet, till friskvårdsbidrag och semester. Vi gör alltid allt som står i vår makt för att du ska kunna trivas så bra som möjligt!