Därför ska du anlita en fullstackutvecklare

En fullstackutvecklare är expert på olika typer av IT-frågor. En sådan kan bland annat hjälpa dig med att skapa olika varianter av IT-system samt att se till att dessa fungerar som de ska. En fullstackutvecklare kan också skapa och utveckla olika sorters databaser, applikationer och program. En fullstackutvecklare kan helt enkelt arbeta på alla nivåer i ett IT-system. Detta arbete kan bland annat innefatta att skapa programkod, arbeta med användargränssnitt, samt hantering av nätverk och databaser. För att kunna göra detta arbetar vi med den allra senaste teknologin och de kraftigaste verktygen som finns tillgängliga ute på marknaden. När det gäller att skapa hemsidor och designen av dessa använder vi oss till exempel av Adobe Illustrator och Adobe XD. När det gäller webbutveckling arbetar vi bland mycket annat med Javascript, Python, C#, MongoDB, SQL, Express, NodeJS, ReactJS, och VueJS. Vi ägnar oss även åt API Integration. Under årens lopp har vi bland annat jobbat med API:er från Klarna, Fortnox, Dropbox, Shopify, Zapier, Thinkific, och Stripe för att nämna några.

Så arbetar vi

När du kontaktar oss för hjälp är vi med dig under hela resans gång, från början till slut. Detta börjar då med en kravställning där vi hjälper dig med att hitta bästa möjliga lösning. Därefter bygger vi en prototyp vilket bland annat kan hjälpa oss med att upptäcka viktiga ändringar som behöver göras i programvaran. Därefter är det dags att iterera prototypen, och sedan att börja utveckla själva mjukvaran. Med hjälp av oss kan du därför spara både tid och pengar samtidigt som vi förser dig med högkvalitativ mjukvara.

Vi har hjälpt många företag till framgång

Med vår hjälp har ett stort antal företag lyckats nå framgång. Vi har därför flera kunder som varmt kan rekommendera oss. Besök vår hemsida för att läsa mer om våra referenser.

Några av våra projekt