Vad gör en fullstackutvecklare?

En fullstackutvecklare är expert på olika typer av IT-frågor. En sådan kan bland annat hjälpa till med att skapa olika varianter av IT-system samt att se till att dessa fungerar som de ska. En fullstackutvecklare kan också skapa och utveckla olika sorters databaser, applikationer och program. En fullstackutvecklare kan helt enkelt arbeta på alla nivåer i ett IT-system. Detta arbete kan bland annat innefatta att skapa programkod, arbeta med användargränssnitt, samt hantering av nätverk och databaser.

För att kunna göra detta arbetar du med den allra senaste teknologin och de kraftfullaste verktygen som finns tillgängliga ute på marknaden. När det gäller att skapa hemsidor och designen av dessa använder denna typ av utvecklare sig till exempel av Adobe Illustrator och Adobe XD. När det gäller webbutveckling arbetar de bland mycket annat med Javascript, Python, C#, MongoDB, SQL, Express, NodeJS, ReactJS, och VueJS. Denna typ av utvecklare ägnar sig även åt API-Integration. Typen av arbete och kund kan se olika ut, men det är alltid utmanande och roliga arbetsuppgifter!

Så arbetar vi

När du kontaktar oss för ett jobb är vi med dig under hela resans gång, från början till slut. Detta börjar då med en intervju där vi lär känna dig för att kunna hitta bästa möjliga lösning. Därefter går vi igenom behovet hos våra olika samarbetspartners för att se vilka vi kan sammankoppla dig med för att det ska bli en så bra match som möjligt. Därefter är det dags att lära känna uppdragsgivaren och dess konkreta behov och arbetsuppgifter så att både du och din nya arbetsgivare vet vad ni kan förvänta er av varandra. Med hjälp av oss kan du ta nästa steg i din karriär som utvecklare!

Vi har hjälpt många programmerare till framgång

Med vår hjälp har ett stort antal utvecklare lyckats nå framgång genom att hitta en anställning som passar perfekt för deras vision. Vi har med andra ord flera utvecklare som varmt kan rekommendera oss i form av referenser. Hör av dig till oss idag så berättar vi mer om detta!